Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Galaţi rutier a descoperit ascunsă în bagajele unui cetăţean român cantitatea de 927 grame de pietre susceptibile a fi din chihlimbar, informează, miercuri, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, în PTF Galaţi rutier s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control la intrarea în ţară, un cetăţean român, de 29 ani, conducând un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

În baza analizei de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei în cauză, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit mai multe pietre susceptibile a fi din chihlimbar, cu o greutate totală de 927 grame, ascunse în bagajele bărbatului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor în valoare totală de 1.000 lei, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei, a precizat Agerpres.

Citește și: Emil Mătăsăreanu, jaful românului care a schimbat dotarea poliției SUA. VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here