Poiana corbilor este un loc minunat unde vă puteţi petrece weekendurile.

Pentru a ajunge în acest loc se merge până în Livezile, pe urmă, spre Dorolea, iar de aici este indicator care vă va îndruma spre intrare.

Duminică, 8 iunie, a avut loc inaugurarea acestui parc minunat despre care bistriţenii ar trebui să ştie mai multe, deoarece este situat foarte aproape de oraş, este plin de verdeaţă şi e încântător.

La Poiana corbilor, bistriţenii şi turiştii se pot distra, dar şi relaxa pe hidrobiciclete, ponei, trăsuri trase de cai sau ponei  şi pescuit sportiv.

Până acumau avut parte de distracţie pe cinste micuţii din clasa a-II-a G de la Liviu Rebreanu şi  cei  de la grădiniţa Prichindeii, dar şi câţiva invitaţi la ziua de naştere a unei mucuţe de şase ani.

Nici pescarii nu duc lipsă de distracţie, deoarece, sâmbăta aceasta se va organiza un concurs de pescuit sportiv.

Poiana corbului, este locul în care scapi de rutina zilnică a oraşului.

Călătoria cu ponei costă 15 lei, plimbarea cu trăsura trasă de ponei (2 persoane +) 30 de lei, plimbarea cu hidrobicicleta 30 de minute-15 lei, 60 de minute-25 lei, pescuitul sportiv 30 de lei, iar plimbarea cu trăsura trasă de cai este ceva mai lungă, dar merită, circuitul 1 la Stâna Ecologică 300 Ron şi circuitul 2 la Cabana de la Dealul Negru 600 Ron.

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă şi vor să îşi facă o idee despre acest loc minunat, pot vizita pagina facebook.com/PoianaCorbilor

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.