Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că Nicolae Ciucă beneficiază de toată încrederea liberală pentru viitoare alegeri din 2024. Cu toate acestea, premierul nu este singura opțiune a partidului.

„Nu pot să spun acest lucru. Pot să spun că este premier și pot să asigur că are tot sprijinul PNL, care e în spatele dânsului. Dacă va fi cel mai bine poziționat și își va dori, și vom avea o confruntare prezidențială stânga-dreaptă sau cu AUR, USR, alți candidați, PNL mizează inclusiv pe domnul Nicolae Ciucă. Dar nu este singura opțiune”, a mai subliniat prim- vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan a mai explicat faptul că PNL urmează să aleagă candidatul la prezidențiale ținând cont în primul rând de încrederea de care se bucură respectivul candidat, apoi de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern.

Europarlamentarul crede că Nicolae Ciucă are șanse extrem de mari să iasă victorios la președinție, însă numai în cazul în care reușește să treacă cu bine iarna aceasta.

„Este simplu cum ne alegem candidatul. În funcție de încrederea de care se bucură, de profilul candidatului, de modalitatea în care relaționează și internațional, și intern. Dacă Nicolae Ciucă trece iarna cu bine, și prin furtuna care se apropie, și scoate acest Guvern și România într-o situație de stabilitate în aprilie-mai, se înscrie fără nicio problemă la prima șansă de a cuceri președinția, de la mare distanță”, a spus Rareș Bogdan, potrivit DC News.

Citește și: Ministrul Dezvoltării: Personalul unei primării ar putea lucra, parțial, și în cadrul altor unități administrativ-teritoriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.