Pneumonia a mai secerat o viață! Peste 100 de bistrițeni au ajuns în spital din cauza bolilor de sezon

733

Peste 100 de persoane din Bistrița-Năsăud au fost internate săptămâna trecută, din cauza îmbolnăvirilor de gripă, infecții acute ale căilor respiratorii sperioare sau pneumonie, dar s-a înregistrat și un deces.

Potrivit informării săptămânale transmisă de Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în perioada 4 – 10 februarie a.c., 11 persoane din Bistrița-Năsăud s-a un îmbolnăvit de gripă, dintre care trei au fost internate în spital. Două dintre persoanele internate cu gripă, au peste 65 de ani.

De asemenea, 2.419 de persoane au suferit infecții ale căilor respiratorii, dintre care 47 au ajuns la spital. Alte 244 au fost afectate de pneumonie, dintre care 53 au necesitat spitalizare, iar una a decedat.

1 COMENTARIU

  1. Vai doamne, ca azi am fost sa-mi platesc impozitele si taxele… si in fata noastra un ” Pro.sta.lau ” cu cizme ce puteau a vaca si a porci… tusea si stranuta intr-una in public… fara nici o jena… Ma… si nimeni n-a luat nici o atitudine impotriva lui … Io-s vaccinat … dar fiti siguri , ca din cauza acestui moc.i.cos si ciu.ciu.mete… peste 7 zile, cel putin 10 se vor duce la doctor… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here