PMP a demarat o campanie de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

152

Deputatul PMP Ionuț Simionca susține că pensiile speciale sunt un furt, aceste drepturi fiind meritate doare de veteranii de război. Pentru eliminarea pensiilor speciale, deputatul bistrițean a anunțat că PMP va demara o campanie de strângere de semnături.

 

Ne-am hotărât să începem campania de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale. Noi, PMP, considerăm că pensiile speciale sunt un furt. Acestea sunt meritate doar de către veteranii de război. Așadar, considerăm că este necesar să se renunțe la aceste pensii. Am depus deja un proiect legislativ la secretariatul Senatului României, a intrat în dezbatere publică și cred că la sfârșitul lunii noiembrie va intra în comsiile de specialitate de la Senat.

Ne dorim foarte mult ca acest proiect să treacă, de aceea vom strânge și semnături, ca să avem și susținerea cetățenilor. Ne dorim să strângem din nou un milion de semnături. Credem că o lege care vine în Parlament cu susținerea celorlalte grupuri de parlamentari care au semnat propunerea legislativă și un milion de semnături, are o altfel de forțădar și altfel de șanse să treacă. Noi ne dorim să se renunțe la aceste pensii speciale, nu sunt meritate. Tot ceea ce înseamnă sistem de pensii trebuie să fie luat pe baza contributivității„, a declarat vineri, într-o conferință de presă, deputatul Ionuț Simionca.

Alesul bistrițean a precizat că în Bistrița a început deja această campanie, după ce a fost depusă o solicitare la Primăria Bistrița pentru obținerea unor locuri în vederea montării corturilor necesare.

 

 

2 COMENTARII

  1. In mod normal, firesc si moral, NICI UN SALARIU ori PENSIE N-AR TREBUI SA FIE SPECIALE , pentru ca fiecare primeste salar, pentru ceea ce face, dupa calificarea, competentza si atributiunile specifice de serviciu , iar pensia se calculeaza dupa contributia avuta . Ce atatea … salarii si pensii „speciale ” ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here