Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud și-a lansat, sâmbătă după-amiaza, candidații la alegerile locale din vara acestui an, la eveniment luând parte inclusiv președintele formațiunii politice de la nivel național – Eugen Tomac. Lista de candidați a PMP Bistrița-Năsăud este deschisă de deputatul Ionuț Simionca, acesta candidând pentru funcția de primar al municipiului Bistrița.

”Am hotărât să îmi asum un alt proiect politic – să candidez pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Cred că este momentul să începem un nou proiect. Cred că Bistrița, în 12 ani, a rămas în același loc, cred că o administrație învechită, închisă, în care cetățenii nu au prioritate și în care bistrițeanul nu este pe primul loc trebuie schimbată. Acest lucru îl putem face împreună”, a declarat președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca. Actual deputat, Ionuț Simionca este și candidatul PMP Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, intenția sa fiind aceea de a transforma Bistrița în ”Capitala Nordului”.

Candidatul PMP Bistrița-Năsăud s-a arătat încrezător și i-a transmis președintelui Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, că dacă totul va decurge așa cum și-a propus, în Bistrița-Năsăud, organizația județeană va reuși să obțină un scor de peste 25 de procente și nu doar de 10 la sută așa cum i s-a cerut.

La rândul său, Eugen Tomac le-a cerut celor prezenți la evenimentul privind lansarea candidaților la alegerile locale din vara acestui an că este esențial ca toți cetățenii să afle care sunt obiectivele PMP.

Tomac a declarat că ţinta PMP este să devină al treilea partid ca număr de aleşi locali, a treia forță politică din România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here