Ploaie de amenzi pe linie rutieră! Din totalul „recoltat”, o treime provine din Bistrița

374

Aproximativ 180 de amenzi în valoare de peste 50.000 lei au aplicat, joi, polițiștii din Bistrița-Năsăud, în urma unor verificări pe linia combaterii accidentelor rutiere, delictelor silvice, precum și în vederea depistării transporturilor ilegale de animale. Totodată, 11 șoferi  au fost transformați în pietoni de oamenii legii.

 

În cadrul acțiunilor pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, delictelor silvice, precum și în vederea depistării transporturilor ilegale de animale, desfășurate joi pe raza întregului județ, polițiștii au aplicat 178 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 51.000 de lei, majoritatea fiind pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea, oamenii legii au reținut 11 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Mai bine de o treime din cuantumul amenzilor aplicate joi de polițiști au provenit de la șoferii prinși pe picior greșit pe raza municipiului Bistrița.

Doar în municipiul Bistrița, polițiștii Biroul Rutier împreună cu cei ai Biroului Ordine Publică, sprijiniți de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au constatat și aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.965 lei„, a subliniat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

1 COMENTARIU

  1. Bine ” punctat ” … si anume … ” recoltat ” … ptr ca efectiv „pandarii ” de la rutiera, de fapt numai asta fac, adica au scopul sa aduca bani cat de multi la buget… nicidecum munca politieneasca de prevenire si de starpire al cauzelor care genereaza evenimentele rutiere . Daca veti studia Registrele de radar, veti constata ca 80% sunt doar contraventii la depasirea vitezei legale cu +2-3-5…10 ” Km/h … si care nicidecum nu sunt generatoare de accident . Asa a fost pe vremea ” mitraliatului ” si tot asa, cu aceleasi conceptii si mentalitati au ramas si la fel actioneaza si in ziua de astazi, asa cum li se „dicteaza ” de unde ” se da lumina ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here