Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

81

Preşedintele organizaţiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, că PSD nu va boicota referendumul anunțat de președintele Klaus Iohannis.

Plumb spune că referendumul nu este decât „o manevră electorală”.

„PSD nu se opune temelor propuse pentru acest referendum, PSD susține lupta anticorupție, dar nu va suține niciodată abuzurile din justiție. Ați arătat atâtea mărturii ale celor care au fost supuși acestor tipuri de abuzuri în justiție, familii distruse, viață distrusă după multă muncă.

Toate acestea nu trebuie să se mai întâmple în România. PSD este cel care a susținut întotdeauna și a sprijinit justiția, independența ei. Știți foarte bine că am modificat legi și am mărit salariile magistraților.

În ceea ce privește acest referendum, din punctul meu de vedere, este o manevră electorală a președintelui Iohannis. Se folosește de acest referendum pentru a putea să-și susțină intrarea în campania pentru europarlamentare pregătindu-și campania pentru prezidențiale. În al doilea rând, susține PNL-ul care dacă abordează astfel de manevre electorale înseamnă că este un partid slab”, a spus Rovana Plumb, la „100 de minute”.

SURSA: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here