Plângere penală depusă împotriva Romsilva. Cum răspunde compania acuzaţiilor aduse

184

În urma unei vizite de documentare în Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, senatorul USR Mihai Goţiu a transmis zilele trecute o sesizare penală Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, în care solicită verificarea modului în care Romsilva continuă să administreze Rezervaţia Naturală Cheile Caraşului. Senatorul le cere procurorilor să verifice dacă sunt comise mai multe infracţiuni. Gazeta de Cluj i-a contactat pe cei de la Romsilva pentru a afla cum comentează toate acuzele aduse de Mihai Goţiu.


Citiţi mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

 1. Domnilor politruci, reincriminati odata denuntzul calomnios, astfel incat, daca nu se confirma fapta, denuntzatorul sa fie pedepsit cu aceaiasi pedeapsa care i-ar fi data celui denuntzat daca s-ar confirma !
  In acest fel, nu s-ar mai permite ca „toata lumea sa denunte pe toata lumea ” si aceste denunturi sa fie folosite de procurorii neseriosi, pe post de jocuri politice marsave .
  Ce-i cu „porcaria asta ” … ? Cica ” o sesizare penală Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, în care solicită verificarea modului în care Romsilva continuă să administreze Rezervaţia Naturală Cheile Caraşului… ”
  Da ce… procuratura asta este un fel de institutie in fata careia trebuie ” sa-ti troznesti calcaiele deolalta ” si sa saluti cu mana … precum Orban … din opozitie cand a fost „uns ” de presedinte al PNL ? !
  Parchetul se ocupa de astfel de ” verificari ” ? Oare ” sesizarea asta penala ” … nu cumva este un astfel de denuntz calomnios ? Daca stie dumnealui , de ce nu spune pe sleau cine, ce a facut , cand … si ce lege s-a incalcat , nu sa dea el sarcini de verificare parchetuli … ” verificarea modului în care Romsilva… ” !
  Io sa fiu seful parchetului as dispune din start clasarea acestei „plangeri ” ca neintemeiate, sau ca nu face obiect al activitatii procurorilor si as inainta-o la ITRSV … care este institutia abilitata prin lege sa execute astfel de „controale ” si verificari .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here