Tânărul suspectat că ar fi provocat, marți spre miercuri noaptea, incendiul de la casa de tip familial din Bistrița, a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud. 

Tânărul în vârstă de 17 ani, aflat în sistemul de protecție, a fost reținut miercuri de polițiști, după ce l-au audiat câteva ore bune. Joi, acesta a fost prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de arestare preventivă, care a fost însușită de acesta. Ulterior, tânărul a fost dus în fața instanței, care a admis propunerea de arestare preventivă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Virginia Pîrlea.

Reamintim că, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.00, într-o cameră a casei de tip familial situată pe str. Ion Pop Reteganul din Bistrița a izbucnit un incendiu. Din fericire, pompierii bistrițeni au intervenit rapid și au reușit să localizeze flăcările, astfel că a fost afectată doar camera respectivă, cuprinse de flăcări fiind doar elemente de mobilier.

În locuință se aflau în acel moment 9 copii și educatorul de serviciu. Trei fete au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu fum.

Ulterior, polițiștii au aflat și cine este autorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here