Pieton accidentat grav în Bistrița-Bîrgăului

437

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Bistrița-Bîrgăului, unde un pieton a fost accidentat grav de o mașină. Salvatorii au găsit victima în stop cardio-respirator.

În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în localitatea Bistrița-Bîrgăului a avut loc un accident rutier. Un bărbat a fost lovit de un autoturism și a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajul ajuns la locul accidentului a găsit o victimă (bărbat), în stop cardio-respirator. În aceste momente se aplică protocolul de resuscitare„, transmite Cristina Răcilă, purtătorul de cuvât al ISU Bistrița-Năsăud.ȘEchipajele de salvare au reușit să îi salveze viața bărbatului și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Un bărbat de 33 ani, din Prundu Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Bistrița Bîrgăului, a surprins si accidentat un bărbat de 82 ani, care circula pe partea carosabilă. În urma accidentului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare„, transmite Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud .

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

UPDATE:

După ce a intrat în stop cardio-respirator de mai multe ori, în final inima bărbatului de 82 de ani a cedat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here