Două petreceri, care au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Colibița, au fost „sparte” de jandarmi. La unul dintre evenimente participau 11 năsăudeni, iar la un altul 7 persoane din județul Suceava.

Sâmbătă, 28 noiembrie, jandarmii montani au identificat două evenimente private la două cabane din zona lacului Colibița, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.
„Muzica dată la volum maxim, a atras atenția jandarmilor montani, fapt care a dus la intervenția acestora în zonă. La prima dintre cabane au fost identificate 11 persoane din orașul Năsăud, care participau la o petrecere privată. Tot în această noapte, în jurul orei 00.15 jandarmii montani Colibița au identificat o altă petrecere organizată la o cabană aflată pe malul lacului, la care participau 7 persoane din județul Suceava”, a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al IJJ Bistrița-Năsăud.

Jandarmii i-au sancționat pe cei doi organizatori cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, 6 participanți fiind sancționați cu avertismente scrise.

Vă recomandăm tuturor să evitați în această perioadă întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.

Acțiuni de acest gen vor fi executate de către jandarmi până la încetarea măsurilor restrictive.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here