Joi, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a solicitat colegilor săi din Guvern să îi acorde sprijin, întrucât este supus unui atac intens din partea unor persoane, legat de scandalul privind cerealele din Ucraina. În acest sens, premierul Nicolae Ciucă i-a transmis lui Daea că nu va fi lăsat singur, iar acesta nu s-a simțit niciodată izolat până acum.

„Vă cer sprijin, stimaţi colegi, să nu mă lăsaţi în luptă singur!. O pot duce, dar…”, a spus Petre Daea, în şedinţa de Guvern.

„Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur. Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiţi singur. Nu vă lăsăm!”, a răspuns premierul Ciucă.

„Păi să nu mă lăsaţi singur, fraţilor, că sunt multe puşti pe mine. Sănătate, domnule premier!”, a spus ministrul Petre Daea.

Premierul Ciucă l-a întrebat pe ministrul Daea despre grupul de lucru pentru strategia privind îmbunătăţirea procesului de producţie, pe termen lung, pentru producători şi fermieri, arătând că îşi doreşte să aibă cât mai repede acest grup.

„Grupul de lucru, ştiţi cum e, să lucrezi. Dar dacă îl fac eu, că e grupul de lucru, şi el cântă la mandolină şi se uită pe pereţi, nu am avut timpul necesar şi liniştea sufletească”, a spus ministrul Petre Daea, arătând că a fost când la moţiune în Parlament, când la televizor.

„Daţi sarcină la un secretar de stat să constituie grupul de lucru”, a spus premierul Ciucă, adăugând că vrea să îi fie prezentată vineri componenţa lui.

Citește și: Ioan Turc: E gata SF-ul pentru reabilitarea Liceului Tehnologic Agricol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.