În ultimii ani, în județul Bistrița-Năsăud au fost modernizați peste 300 de km de drumuri agricole, a anunțat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, cu prilejul inspectării unor astfel de lucrări pe raza comunei Teaca.

Potrivit președintelui CJ Bistrița-Năsăud, modernizarea drumurilor agricole este ”un obiectiv deosebit de important pentru o comunitate care-și respectă fermierii”. În ceea ce privește comuna Teaca, acolo unde președintele Emil Radu Moldovan a efectuat o vizită în această săptămână, investiția totală în modernizarea drumurilor agricole s-a ridicat la circa un milion de euro. Investițiile au fost realizate cu fonduri europene, prin intermediul Programului Național de Dezoltare Rurală (PNDR).

În paralel cu investițiile derulate de administrațiile locale pentru modernizarea drumurilor agricole și forestiere, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud continuă și în acest an programul de modernizare a rețelei de drumuri județene.

Două astfel de contracte, care vizează modernizarea tronsoanelor de la Nușeni la Corvinești și de la Nușeni – Feleac – Chiraleș, au fost semnate recent, iar președintele Emil Radu Moldovan a declarat atunci că ”aceste lucrări ne vor aduce în situația de a ne apropia vertiginos de modernizarea a aproximativ 650 de km de drumuri județene din rețeaua totală de 730 de km pe care o are județul nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here