Rezultatele celor doi polițiștii bistrițeni care au fost plasați în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu un șofer botoșănean diagnosticat ulterior cu COVID – 19, sunt negative. În județ, peste 2.800 de persoane se află în izolare la domiciliu sau în carantină.

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a comunicat, joi,  că au fost primite 15 rezultate negative de la probe prelevate de la persoane din județul Bistrița-Năsăud, aflate fie în izolare la domiciliu, fie în carantină. 

Printre acestea se numără și rezultatele celor doi polițiști de la Serviciul Rutier care au intrat în contact cu un bărbat din județul Botoșani, diagnosticat ulterior cu COVID-19. Atât șoferul, cât și cei doi polițiști care au intervenit la fața locului erau echipați corespunzător, purtau mănuși și măști de protecție.

Polițiștii au fost plasați în izolare la domiciliu la data de 14 martie, lor fiindu-le prelevate probe pentru a se vedea dacă au contactat sau nu virusul. Probele care au ajuns astăzi arată că cei doi polițiști nu sunt infectați cu coronavirus. 

Potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, în județ sunt 168 persoane în carantină (față de cele raportate ieri, au ieșit 18 persoane persoane și au intrat alte 36), iar alte 2.641 persoane sunt în izolare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here