Perioada de înscriere în concursul „Bistrița Verde” se încheie miercuri, 31.08. 2022, dată până la care persoanele și asociațiile de proprietari se pot înscrie la una din cele 3 secțiuni ale concursului fie prin transmiterea formularul de înscriere la adresa bistritaverde@gmail.com, fie completându-l la sediul primăriei din strada Gh. Șincai, nr. 2 – Centrul de Relații Publice.

Reprezentanții municipalității reamintesc celor interesați faptul că în perioada 1.09.-15.09.2022 se desfășoară votul on-line, la toate cele trei secțiuni:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”,
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuințe”.

Pentru a putea participa la votul on-line trebuie să utilizați aplicația mobilă 𝑖𝑅𝑒𝑝𝑜𝑟𝑡 𝐵𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑡̦𝑎, care se poate descărca din App Store și Magazin Play.

După instalarea aplicației pe mobil, e necesar să vă creați un cont pe această platformă, să vă autentificați și să accesați secțiunea „Consultare publică”. Aici veți avea posibilitatea, începând din 1 septembrie 2022, să vă exprimați prin vot părerea cu privire la „cele mai frumoase…” din cadrul celor 3 secțiuni. Fiecare persoană poate vota o singură dată pentru fiecare secțiune.

Votul cetățenilor reprezintă 25 % din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Câștigătorii vor fi anunțați în mass-media locală, pentru fiecare secțiune fiind alocate trei premii:

 premiul I – 500 lei;

 premiul II – 250 lei;

 premiul III – 150 lei.

„Vă așteptăm, așadar, în perioada 1 – 15 septembrie 2022, pe aplicația mobilă iReport Bistrița, secțiunea „Consultare publică”, pentru a aprecia, prin votul dumneavoastră, cele mai frumoase grădini și balcoane cu flori înscrise în concurs !”, transmite municipalitatea bistrițeană.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.