Polițiștii din județul Mureș au efectuat, vineri, 7 percheziții pe raza județelor Bistrița-Năsăud și Mureș, la domiciliile mai multor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Pe 25 ianuarie, în jurul orei 00.50, poliţişti din Mureș au oprit, în localitatea Balda, un autoturism, condus de un bărbat de 24 de ani, din localitatea Sărmaşu, tot din județul Mureș, transmite IPJ Mureș, într-un comunicat.

În urma verificărilor, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din localitatea Sărmaşu, pasager în același autoturism, care deţinea asupra sa o armă letală şi 9 cartuşe calibru 5,6×16 mm, fără însă a deține permis de port armă. În acest sens, polițiștii au indisponibilzat, în vederea continuării cercetărilor, atât arma descoperită, cât și autoturismul în cauză.

Urmare a acestei descoperiri, polițiștii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, au efectuat în aceași zi 7 percheziții în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, la domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite şi indisponibilizate 34 de cartușe, de calibrul 5,6 mm.

La aceeaşi dată, trei bărbaţi, de 24, 26, respectiv 34 de ani, din localitatea Sărmaşu, județul Mureș, au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud și al jandarmilor din Târgu Mureș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here