Pedofilul olandez care ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița ar fi mort. Autoritățile române ar fi fost informate de autoritățile olandeze.

Potrivit Realitatea TV, olandezul s-ar fi sinucis. Acesta s-ar fi aruncat în fața unui camion. Astăzi, agresorul a fost pus oficial sub acuzare. Acesta se face vinovat de omor, agresiune sexuală și lipsire de libertate.

Duminică, Adriana, o fetiță de 11 ani, care era dată dispărută de vineri, a fost găsită moartă pe un câmp. Aceasta fusese sugrumată. Fetița nu s-a mai întors vineri de la școală.

În căutarea ei au pornit aproximativ 200 de polițiști și s-a folosit o dronă, dar și un elicopter. Fata a fost găsită acoperită cu o folie de plastic.

Potrivit autorităților, bărbatul și-ar fi închis telefonul după ce a părăsit țara. Cetățeanul olandez s-ar numi Johannes Visscher și ar fi lucrat cu copiii. Acesta era profesor de literatură pentru copii.

„Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în România la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze.”, au spus anchetatorii.

Oamenii legii au constatat că s-a tot învârtit prin câteva localități.

”Acești indivizi ar trebui să fie cunoscuți, să se dea alarma când intră în țară. În țările civilizate oamenii sunt înștiițați, aveți un pedofil în cartier. Nu poți să lași asemenea oameni să intre în țară și să intre liberi.

Trebuia dat în consemn să nu părăsească țara, acum nu știu cum vom reuși să îl aducem înapoi. Sper ca Interpol și Europol să își facă datoria”, a declarat Liviu Chesnoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.