Începe bătaia politică pentru funcția de premier. Principalele partide care au ajuns în Parlament și-au desemnat deja candidații pentru funcția de premier.

Conform unor informații pe surse, PNL ar urma să îl propună pe premierul interimar, Nicolae Ciucă, ministru al Apărării, scrie stiripesurse.ro.

PSD a anunțat că va merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila, medic și reprezentant al României la OMS, iar USR va intra în cursă cu Dacian Cioloș.

AUR a anunțat că propunerea lor pentru funcția de premier este Călin Georgescu, ”un român patriot”.

Citește și Lui Iohannis i se cere să numească un guvern PSD

1 COMENTARIU

  1. Farieri or fi cei de la USR-PLUS … daca nu vor baga pumnii in gura PNL, sau PSD… si nu vor conditiona guvernarea in acest fel. In fapt in Romania, rezultatul voturilor au adus la conducere USR-PLUS si UDMR -ul, fara de care nu se va putea guverna in nici un fel . Ca atare, domnul Dacian Ciolos va fi viitorul premier al Romaniei .
    Daca se vor orienta catre PSD ( adica spre centru-stanga )… atunci suspendat de 2 ori consecutiv, actualul prsedinte va fi ” demis ” si se vor face alageri anticipate ptr asa ceva, intrucat DOMNIA SA NU ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI SI CU ATAT MAI MULT AL URS-PLUS ori UDMR … CI EXCLUSIV AL pnl-ULUI , CARE a pierdut alegerile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here