Dacă tot se aproprie alegerile locale doi primari au hotărât să își anunțe oficial candidaturile.
Vorbim de primarii comunelor Târlişua, Spermezeu, Căianu Mic şi Uriu.
Pentru alegerile locale care vor avea loc pe data de 5 iunie, social-democraţii vor intra în campanie cu Petru Şerban la Uriu, Paul Ştir la Căianu Mic şi Vlăduţ Purja la Târlişua, potrivit unui post local tv.

De la PNL candidează, Sorin Hognogi.

„Mai candidez încă odată la funcția de primar, și este pentru prima dată când voi candida de primar împotriva voinței mele. Este greu de înțeles și poate mulți nu au puterea să explice lucrul respectiv. Ceea ce am declarat în urmă cu ceva timp era adevărat, nu mai doream să candidez, dar candidez și de data aceasta împotriva voinței mele. Nu este implicat nici un factor politic, nici un alt factor care a putut interveni la cadidatura mea, și este ceva personal , ceva care este foarte greu de explicat, dar candidez de primar și nu cu supărare ci plin de bucurie și doresc în continuare în mandatul care urmează ca dacă cetățenii vor hotărâ să ies primar să fac tot ceea ce e mai bun și mai sănătos pentru cetățenii comunei Spermezeu”, a precizat Sorin Hognogi.

Sorin Hognogi, se află la al doilea mandat şi este vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud.

Nici social-democratul Paul Ştir nu renunţă a mai candida pentru un nou mandat. Edilul din Căianu Mic susţine că în comuna pe care o administrează din 2012, mai este foarte multă treabă de făcut.

„O să mai candidez încă odată de primar, voi candida pe listele PSD și dacă oamenii vor dori ca eu să mai fiu pentru încă un mandat primarul comunei Căianu Mic, eu oricum voi intra în competiția electorală și intru pentru că îmi doresc foarte mult ca proiectele care le avem începute la nivelul Turciei să fie implementate cu succes la nivelul întregii comune, în toate cele patru sate”, a declarat primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here