Patru fotbaliști au furat un taxi

131

Patru componenţi ai echipei engleze de fotbal West Bromwich Albion, Gareth Barry, Jonny Evans, Jake Livermore şi Boaz Myhill, au fost audiaţi, fără a fi reţinuţi, de poliţia din Barcelona, după ce s-au deplasat prin oraşul catalan cu un taxi, fără însă ca la volan să fie şoferul acestuia.

Potrivit BBC, fotbaliştii şi-au cerut scuze în urma incidentului, însă clubul a deschis deja o anchetă disciplinară. Poliţia catalană a informat că cei patru au dorit să iasă în oraş, la primele ore ale dimineţii de joi, însă nu au găsit niciun mijloc de transport disponibil, aşa că au folosit un taxi cu care au mers la un fast-food, după care tot cu acesta s-au întors la hotel, doar că la volan nu s-a aflat proprietarul maşinii, care a constat că i-a dispărut autovehiculul.

Dispariţia automobilului a fost sesizată de şofer dar şi de reprezentanţii hotelului, iar oamenii legii i-au audiat pe cei patru, care i-au înapoiat maşina celui în drept. Allan Pardew, antrenorul echipei, a afirmat că gestul celor 4 este inacceptabil, el declarându-se dezamăgit de comportamentul lor, potrivit dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here