Probele celor patru persoane din Bistrița-Năsăud, intrate în carantină marți, dintre care una era internată în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud, au ieșit negative. Pentru restul, de patru suspiciuni, apărute și carantinate miercuri, rezultatele vor fi cunoscute cel mai probabil joi.

În laboratorul Spitalului de Boli Infecțioase Cluj Napoca au fost testate nu mai puțin de 70 de probe de la persoane cu suspiciune cu coronavirus: Bistrița-Năsăud – 4, Sălaj – 3, DSP Cluj – 1, Alba – 3, Sibiu-8, Bihor – 3, Satu Mare – 45, Spitalul de Boli Infecțioase Cluj – 3. 

O singură probă a fost confirmată ca pozitivă, la un tânăr de 20 de ani din Iaşi. Acesta este carantinat la Satu Mare. Tânărul este asimptomatic și în  această aseară va fi transportat cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. A venit cu mașina în care mai era o persoană, care la test a ieșit negativ. Testul acestuia va fi reluat, potrivit Realitatea de Cluj.

Cele patru probe din Bistrița-Năsăud, prelevate la cei doi bărbați din Anieș și Maieru și de la concubina celui din Anieș, dar și de la bărbatul de 33 de ani, internat luni seara în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Bistrița, au rezultate negative. Concret, suspiciunile NU au fost confirmate.

Pentru celelalte patru persoane din Bistrița-Năsăud, intrate astăzi în carantină, dintre care două se află internate în spital, respectiv tânăra de 29 de ani și femeia de 62 de ani (VEZI AICI), rezultatele vor fi cunoscute cel mai probabil mâine.

1 COMENTARIU

 1. NU VA MAI FORMULARIZATI DE POMANA, pe la granitze, ptr CA ” OMUL ” O SA DECLARE CA :
  – NU ESTE DOCTOR SA STIE DACA-I SAU NU BOLNAV ;
  – IN MOMENTUL CAND A DEPUS DECLARATIE, NU AVEA SIMTOME DE IMBOLNAVIRE ;
  – SI CA S-A IMBOLNAVIT, DUPA AIA …
  si atunci nu i se poate retine ” omului ” falsul in declaratii .
  Mai bine faceti ce a zis domnul Basescu ptr ca d.lui se pricepe foarte bine …
  – inchideti granitele complet,
  – rechizitionati toate locurile de cazare din zona granitelor
  – si absolut toata lumea care vrea sa intre in tzara sa stea obligatoriu 14 zile in carantina , sub paza militara si abia dupa aceia sa poata intra in tzara ,
  – iar cine nu vrea sa fie expulzat afara, sa se duca de unde a venit .
  Maaaa…. pricepeti ca-i baiul ” BAI MARE ” de tot si nu-i de joaca cu asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here