Comisarul șef de poliție bistrițean Adrian Crăciunescu avea și alte patimi decât șpaga, la fel de dăunătoare ca și aceasta, dezvăluie surse ale Gazeta de Bistrița, care însă nu-i aduceau bani, ci din contră, i-au mistuit serios resursele financiare.

Polițistul judiciarist Adrian Crăciunescu, care a fost arestat preventiv, marți, pentru luare de mită și trafic de influență, era un împătimit al jocurilor de noroc, spun surse ale Gazeta de Bistrița. Dar să nu vă închipuiți că era amator de jocuri de noroc „elitiste”, ci, ca tot românul, comisarul șef Crăciunescu prefera păcănelele. Este unul dintre motivele pentru care ofițerul avea, se pare, mare nevoie de bani. Asta cu toate că salariul său era unul care, cel puțin anul trecut, a trecut de 6.000 lei.

Reamintim că, polițiștul Adrian Crăciunescu a fost reținut, luni 8 iunie, de către procurorii DNA Cluj, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență, iar marți 9 iunie a fost arestat preventiv.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 21 mai – 8 iunie 2020, comisarul șef Adrian Crăciunescu ar fi pretins mai multe sume de bani cu titlu de mită de la o persoană, martor, pentru a urgenta cercetările într-o lucrare pe care o avea de făcut în legătură cu o sesizare penală, dar și pentru a interveni pe lângă procurorul de caz pentru rezolvarea unui dosar penal în care soțul persoanei respective are calitatea de persoană vătămată.

„Concret, în zilele de 21 și 23 mai 2020, inculpatul ar fi pretins și primit de la martor suma de 2.400 lei pentru urgentarea soluționării lucrării în care martora avea interes procesual, iar ulterior, ar fi pretins suma de 2.000 euro, susținând că va interveni pe lângă procurorul care instrumenta dosarul penal.
La data de 08 iunie 2020, inculpatul a primit de la aceeași persoană suma de 3.000 lei în scopul intervenției promise, împrejurare în care procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, au precizat procurorii DNA, într-un comunicat.

3 COMENTARII

  1. Patimile unor poliţişti este corupţia. Ce face după serviciu nu e relevant. Sunt corupţi până-n măduva oaselor,ascund probe ,dau soluţii convenabile infractorilor. Asta-i PATIMA. CORUPŢIA ŞI ASCUNDEREA FAPTELOR PENALE .PĂRTINIREA INFRACTORILOR .DE PATIMILE ASTEA AR TREBUI SĂ-I SCAPE DNA.

  2. Draga ” Teodora „… NU POLITIA DA SOLUTIILE IN DOSARELE PENALE , asa … spre stiintza ” matale ” si sunt foarte strict supravegheati, coordonati si controlati de catre procurori , in toate dosarele penale ! Ei doar descopera , prind si retin infractorii ptr cercetari si la dispozitia legala a procurorilor de caz, DOAR aduna si materializeaza probele de incriminare .
    Cauzele penale, isi gasesc finalitatea, la INSTANTELE DE JUDECATA ! Nu de alta, dar sa nu-ti mai ” sclintesti mintea ” gandindu-te aiurea !
    Cat priveste acest ofiter, sunt curios daca a are la baza Academia ( militara … era pe vremuri ) de Politie Cuza-Voda Bucuresti, sau a fost facut ofiter la ” apelul bocancilor ” ! Peste tot mai sunt si ” uscaturi ” care fac de toata caca-ua institutiile publice si care n-au decat sa raspunda ptr faptele lor !
    NU BAGATI IN ACEIASI OALA PE MAJORITATEA COVARSITOARE DE OFITERI SI SUBOFITERI CARE ISI FAC DATORIA CONSTIINCIOS , SE AFLA PERMANENT IN SLUJBA ACESTUI POPOR BATUT DE SOARTA SI CARE NU SE MURDARESC PE MAINI IN NICI UN FEL , multumindu-se cu salarul pe care-l primesc de la stat si nu de la mediul infractor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.