Membrii Camerei Comunelor pregătesc o moţiune prin care să amâne procesul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, mai mulţi miniştri le-au transmis oamenilor de afaceri, informează cotidianul The Evening Standard.

Marea Britanie ar trebui să iasă din Uniunea Europeană pe 29 martie, dar acest termen este considerat acum foarte improbabil după respingerea de către Camera Comunelor a Acordului Brexit negociat de Guvernul Theresa May.

Ministrul de Finanţe, Philip Hammond, ministrul pentru Mediul de afaceri, Greg Clark, şi ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, l-au spus liderilor din domeniul afacerilor că parlamentarii „pregătesc o moţiune pentru a amâna Articolul 50” din Tratatul de la Lisabona privind ieşirea din UE, a declarat pentru Reuters un director britanic de companie care a participat la discuţia telefonică.

Acesta a adăugat că oamenii de afaceri i-au întrebat pe miniştri şi despre posibiliatea unui Brexit fără un acord.

„Ei fac o treabă bună încercând să pară că ştiu ce se întâmplă acum, însă nimeni nu ştie”, a mai afirmat sursa citată, precizând: „Va trebui să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu ajungerea la un consens în Parlament”.

1 COMENTARIU

  1. Ma… este ca si älaiul ” la moartea bulibasilor „, unde plange ” lumea ( pardon tz.ig.animea ) , urla si zbiara „… disperata si-l urmeaza pe „decedat ” pana la groapa , ca nu mai are cine le da ” de mancare ” … puturosilor !
    Vor sa iasa din UE … ( cica ) … ! Si ce-i cu asta ? Da… iasa si duca-se invatindu-se … !
    Normal ca celor ” avuti si imbuibati ” pe seama jafuriulor istorice efectuate … le convin ” EXIT „- urile de acest fel … ptr ca li s-a imputinat ” macaroana ” cu ” gurile „celor care tabarasc pe ei ca ” lacustele pe culturi ” … si nu le mai convine acest lucru . Nu-i de mirare ca in curand sa-si doreasca „EXIT „… si Frantza si Germania … sau alta tzara care a jefuit atatea popoare indelungul istoriei si careia nu-i mai convine sa-si imaprta „macaroanele ori ciolanul cu fasole ” ! ! !
    Intotdeauna sarantocii stau buluc unul peste altul si se calca in picioare la usa ” boierilor „… in sperantza sa-i primeasca macar in curte daca nu si-n casa… in timp ce astia, nu stiu ei cum sa faca sa-si inchida usile, sa-si puna obloane la geamuri, garduri forjate, paznici si bodiguarzi inarmati cu arme de foc si sisteme de alarma … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here