Paraschiva Borș, soția primarului din Maieru, dublă campioană balcanică la atletism

1173

Paraschiva Borș, soția primarului comunei Maieru, a câștigat două medalii de aur la categoria de vârstă 50+, la Balcaniada de Atletism Masters din Slovenia. Una dintre medalii a fost adjudecată de Paraschiva Borș la proba de 5000 de metri, iar cea de a doua la semimaraton, unde a înregistrat și un record național.

 

Profesoara Paraschiva Borș, nimeni alta decât soția primarului comunei Maieru – Vasile Borș, a devenit, la finele săptămânii trecute, dublă campioană balcanică la categoria de vârstă 50+, la întrecerile găzduite, în perioada 21 – 23 septembrie, de stadionul ”Kladivar” din orașul sloven Celje.

Primul titlu de campioană balcanică a fost adjudecat de Paraschiva Borș, vineri, la proba de 5000 de metri, la categoria de vârstă aferentă, cu un rezultat de 20 de minute și 52 de secunde. Bistrițeanca a fost urmată de bulgăroaica Malina Ivanova (20:58.89).

paraschiva bors_balcaniadaslovenia

La proba semimaraton, care a avut loc duminică, Paraschiva Borș a reușit să urce din nou pe cea mai înaltă treaptă a podumului de la Balcaniadă. Performanța bistrițencei este cu atât mai notabilă cu cât, aceasta a reușit să înregistreze și un nou record național pe distanța de 21.098 metri – 1h36’46” .

Pentru măierenii mei. Pentru iubitorii de mișcare. Mesajele voastre de încurajare mi-au transmis atâta energie pozitivă încât am câștigat medalia de aur și în proba de semimaraton la categoria mea de vârstă, cu un timp de 1h36’46”. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru sănătate, mulțumesc familiei pentru înțelegere și susținere. (…) Prietenilor le dedic medaliile în loc de răspuns la mesaje„, a scris Paraschiva Borș pe contul său de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Domnule primar? Ceva pt Maieru facem? Totuși ceva de infrastructura ca babele pr la biserici le mințim frecvent..dar pt noi ăștia votanții facem ceva??? Halal primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here