O femeie de aproximativ 32 de ani a ajuns la spital, după ce a suferit un accident într-o zonă greu accesibilă în zona localității Tureac. Aceasta a fost transportată cu o autospecială de teren.

O femeie aflată la o casă de vacanță într-o zonă greu accesibilă din apropierea localității Tureac a avut nevoie, duminică, de ajutorul paramedicilor SMURD, după ce a suferit o fractură la un picior. 

„Un echipaj de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție  Prundu Bârgăului, un echipaj pentru intervenții în zona greu accesibilă de la Detașamentul de Pompieri Bistrița și  Salvamont Bistrița Năsăud au intervenit înlocalitatea Tureac, într-o zonă greu accesibilă pentru a acorda primul ajutor unei femei în vârstă de aproximativ 32 de ani”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud. 

Echipajul de prim ajutor SMURD a parcurs ultimul kilometru pe jos, pe un teren accidentat.

„Femeia prezenta ușor șoc hipotermic și suspiciune fractură membru inferior. A fost coborâtă la ambulanța SMURD cu ajutorul autospecialei de intervenție în zone greu accesibile. A fost stabilizată și pregătită pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here