Pădurea de 600.000 de euro a unei familii împărțită între ”băieții deștepți” din Cluj. Printre beneficiari se numără și Prim-Procurorul Petru Secan

1525

 

O familie reclamă faptul că este îndreptățită să primească o suprafață de câteva sute de hectare de pădure și pășune, în valoare de aproximativ 600.000 de euro, și reclamă faptul că membrii comisiei de retrocedare au dat cu acte false suprafețe de teren la persoane care nu erau îndreptățite. Cazul este disputat în instanțele din Huedin, dar oamenii nu au avut succes. Printre beneficiarii retrocedărilor se numără și Prim-Procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, Petru Secan.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. In Romania, prin impartirea padurilor si restituirea lor la composesoratele private… s-au desfiintzat aproape toate posturile de ingineri silvici si „proprietarii de paduri ” nu mai angajeaza decat drujbisti si tafisti ori tractoristi . Stiti Dvs de ce ! Astora nu le trebuie paza, protectie, cercetare, productie si reproductie silvica sau regenerare … ci exclusiv EXPLOATARE gen ” tabulla rassa ” .
    Azi-maine vom ramane efectiv fata paduri …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here