Mai mulți bistrițeni au ieșit în stradă joi, 31 martie pentru a protesta și a le cere primarului Ovidiu Crețu și vicelul, George Avram să dea socoteală pentru lipsa facilităților din oraș și din Sărata și Slătinița.

La protestul autorizat au participat în jur de 80 de persoane din Bistriţa, Sărata şi Slătiniţa.

„Revendicările manifestanţilor au fost clare, concise, cu bun-simţ, expuse pe pancarte: STOP amânărilor!; STOP amânărilor la acte!; Sărata vrea canalizare!, Slătiniţa vrea apă curentă!, Vrem eficienţă!, Vrem asfaltarea străzilor!; Stop risipei banilor!; Nu daţi banii pe prostii, faceţi utilităţi!; STOP politizării Primăriei!; Vrem administraţie transparentă şi corectă!; Administraţia nu poate fi mai presus de lege!, etc.” scrie Florin Bujor pe blogul personal.

Timp de aproximativ o oră, protestatarii au cerut ca edilul și vicele să iasă din primărie să vorbească cu ei. Însă cei doi, Crețu și Avram au dat bir cu fugiții pe o ușă lăturalnică din primărie.

Acest gest de lașitate în prag de campanie electorală, denotă lipsă de respect față de electorat.

„Mai mulţi cetăţeni am alergat să-l rugăm frumos pe domnul primar şi pe domnul viceprimar să vină la dialog, dar domniile lor au luat-o la goană cât îi ţineau papucii, urcându-se de urgenţă în maşini, care au demarat în trombă…

Vă întreb pe toţi cetăţenii interesaţi de viitor comun în Bistriţa: ce ar trebui să facem ca aleşii noştri să dorească să vorbească cu noi?” mai punctează Florin Bujor.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.