Organizația Municipală PSD Bistrița și-a ales o nouă conducere, conferința de alegeri având loc joi după-amiaza, la Palatul Culturii din Bistrița. În fruntea organizației a fost reconfirmat Cristian Niculae.

Peste 300 de social-democrați au participat la Conferința Organizației Municipale a Partidului Social Democrat Bistrița. Printre cei prezenți s-au numărat și lideri politici ai Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, în frunte cu președintele formațiunii – Emil Radu Moldovan – și parlamentarii Daniel Suciu, Doina Pană și Ioan Deneș, dar și primarii din Beclean și Lechința, Nicolae Moldovan și Romeo Florian.

Conferința s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ două ore, timp în care liderii partidului au susținut discuri în care le-au vorbit social – democraților despre situația actuală din România, despre poziția PSD în contextul ultimelor schimbări politice, dar le-au reamintit acestora și realizările din plan local și, în egală măsură, au recunoscut că au fost făcute și greșeli pentru care cetățenii i-au taxat la alegerile precedente.

De asemenea, în cadrul conferinței, președintele PSD Bistrița, Cristian Niculae, a prezentat un raport al activității în fruntea organizației municipale, amintind și investițiile realizate la nivelul municipiului Bistrița. ”Dacă ar fi să caracterizăm activitatea PSD Bistrița din ultimii doi ani, am mputea folosi multe atribute care ar defini această perioadă: muncă, echipă, implicare, responsabilitate și comunicare. Personal, cred că PSD Bistrița este mai puternic, mai viu și mai deschis față de oameni. Desigur că mai avem multe lucruri de făcut pentru a ajunge o organizație performantă și bună”, a declarat Cristian Niculae.

Președintele PSD Bistrița a mai spus că ”în 2020 urmează două examene de importanță majoră. Alegerile locale și cele parlamentare. Trebuie să ne pregătim pentru aceste examene mai bine decât am făcut-o în anii trecuți și să avem curajul să facem ceea ce românii așteaptă de la toatp clasa politică, nu doar de la PSD – reforma”.

În finalul conferinței de alegeri, Cristian Niculae a fost reconfirmat în funcția de președinte al PSD Bistrița, în vreme ce Andrei Kozuk va ocupa funcția de președinte executiv al organizației municipale, iar Viorel Ința va fi secretarul executiv al organizației.

De asemenea, au fost aleși și 7 vicepreședinți: Alina Filip, Marsinieta Vaida, Alexandru Bria, Horațiu Ioan Gherman, Adrian Solcan, Adrian Bechiș și Vamanu Dumitru. Conform statutului, au fost aleși și un număr de 9 membri în Biroul Politic Municipal.

În prezent, PSD Bistrița are la nivel de municipiu 57 de organizații locale, fiecare dintre acestea având între 20 și 70 de membri. În total, Organizația Municipală PSD Bistrița numără circa 1.800 de membri activi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here