Organizaţia magistraţilor europeni MEDEL condamnă protocoale încheiate între Justiţie şi SRI

66

Organizaţia magistraţilor europeni MEDEL a emis un punct de vedere prin care condamnă protocoalele încheiate de instituţiile care reprezintă Justiţia din România şi Serviciul Român de Informaţii. Între timp, Eduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informaţii, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informaţii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, semnat în 2009.


Citiţi mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

Răzvan Robu

1 COMENTARIU

  1. Ma nu fiti narozi ! Peste tot in lumea asta organele de fortza publica ale statului, coopereaza intre ele, indiferent daca au protocoale , conventii sau legi in care asa trebuie sa faca , deoarece de aia sunt platiti de banul public . Cu cine vreti sa coopereze „anchetatorii ” … cu hotii, talharii si criminalii… ? Ce sat este ala in care „canii dorm ” ori stau pititi pe sub tufe si garduri, plini de raie si de purici si prin care ” lupii ” pot sa se plimbe-n voie peste tot … ca vezi doamne, ” n -au voie sa coopereze ” ?!
    Maaa… zau asa… pe cine deranjeaza pe altcineva decat pe cei care n-au doar ” o musca pe cusma ” … ci … ” un roi intreg ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here