Duminică, sala de conferințe a hotelului ”Bistrița” a găzduit Adunarea Generală a membrilor organizației de tineret a Partidei Romilor Pro Europa filiala Bistrița-Năsăud.

Lucrările conferinței de alegeri au fost supervizate de președintele organizației naționale de tineret, Adrian Berbec, și de secretarul general al formațiunii, Cătălin Stănescu.

În urma votului exprimat de reprezentanții tinerilor romi din cele 15 comune din județul Bistrița-Năsăud cu pondere mare de etnici, noua conducere a organizației tinerilor romi arată în felul următor:

  • Președinte: Lucian Lăcătuș;
  • Prim-vicepreședinte: Paul Racoți;
  • Secretar: Emiliana Lăcătuș.

De asemenea, din biroul de conducere mai fac parte încă 12 vicepreședinți, reprezentând tot atâtea comune cu pondere mare de romi.

Mulțumesc tinerilor din municipiul Bistrița și celor din 15 comune cu pondere mare de romi, care au fost prezenți la Adunarea Generală. Felicitări și succes noii structuri de conducere”, a declarat președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș.

De asemenea, Emil Neia Lăcătuș cere implicarea tinerilor romi și în special a noii structuri de conducere a organizației de tineret să participe la Campania educațională “S.O.S – Copiii Romi”, care se va derula începând cu luna martie, în toate comunele și școlile cu pondere mare de romi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here