Excelenta trebuie premiata in toate domeniile de activitate, fiindca se ajunge foarte greu la ea. Un debutant pe scena nu poate primi salariul unui artist consacrat care a repetat 12 ore pe zi, timp de zeci de ani, sa ajunga aproape de perfectiune.

Acuratetea interpretarii, prezenta scenica, experienta unui repertoriu bine ales fac diferenta intre un artist consacrat si unul care falseaza usor sau canta in contratimp cu orchestra.

In ultimul timp se vorbeste despre excelenta in toate domeniile de activitate. Un doctorat in medicina, mai ales in ramura in care isi desfasoara activitatea cel care il detine, aduce pe drept un spor la salariu. Studiile superioare sunt salarizate diferit de studii finalizate prin examenul de bacalaureat si pe buna dreptate.

Diploma de licenta inseamna:

-nopti nedormite pentru indeplinirea sarcinilor studentesti

-cheltuieli mai mari ca in liceu, fiindca studentia presupune mutarea in alt oras, cazarea la camin, cheltuieli cu masa si transportul.

-multe ore alocate studiului, in timp ce tinerii care nu mai invata merg prin discoteci si la film, se plimba si se distreaza.

Excelenta se obtine prin munca grea si se concretizeaza in rezultate spectaculoase, de aceea onorariile acelor profesionisti care ating excelenta trebuie sa fie oneste. Munca diferentiata trebuie retribuita diferentiat, fiindca nu se potriveste rostirea unei pledoarii in limba materna cu un discurs in fata instantei in limba engleza.

Onorarii casa avocatura Grigoriu sunt oneste si reflecta performantele acestor avocati care au o vechime de 20 de ani si multe realizari notabile.

Iata care sunt acestea:

-au infiintat firma Consultanta-cedo.ro care sa ajute romanii sa obtina rejudecarea la CEDO

-au obtinut sute de victorii rasunatoare in fata instantelor din tara, in procese civile, in litigii comerciale si de afaceri

-au castigat zeci de dosare la CEDO si datorita lor, romanii nedreptatiti au primit despagubiri de milioane de euro.

-au ajutat romanii sa primeasca aceste despagubiri de la statul roman

-au contribuit decisiv la schimbarea prevederilor conform carora detinutii nu pot participa la inmormantarea parintilor.

-datorita hotararii cu care au venit de la CEDO, una dintre bancile din Romania a redus comisioanele prevazute in mod abuziv in contract.

-au invins monopolul exercitat de stat in anumite sectoare de activitate umana ca in felul acesta, antreprenorii sa isi poata extinde activitatea.

In conditiile in care s-a obtinut victoria acolo unde nu existau sperante, avocatii prezentati mai sus merita sa fie platiti cu 80 de euro pentru ora lor de munca.

In spatele unei victorii la CEDO stau ore de munca asiduua,dar sa nu uitam ca si despagubirile castigate sunt pe masura.

Sa zicem ca onorariul unui avocat din familia Grigoriu ajunge la 8 000 de euro cu reprezentarea la CEDO cu tot, iar cetateanul care i-a angajat primeste despagubiri de 100 000 de euro.

Se poate observa ca incaseaza de zece ori mai mult decat onorariul celor care au ajutat la obtinerea victoriei. Sigur ca suma nu este de neglijat, dar cel mai important lucru este obtinerea dreptatii.

In plus, obtinerea libertatii cu o zi mai devreme reprezinta o proba de maiestrie iesita din comun.

Datele de contact ale acestor excelenti avocati se afla pe site-ul firmei. Acolo gasiti informatii complete privind serviciile pe care le ofera si tarifele, informatii  care se pot da despre  dosarele castigate la CEDO, dar si numerele de telefoane si adresele de e-mail ale avocatilor de prestigiu.

Nu trebuie sa te deplasezi, fiindca se poate obtine si telefonic consultanta, dar trebuie sa stii ca nu este gratuita. In plus, trebuie sa iti faci timp, sa notezi exact intrebarile si sa pregatesti instrumente si pentru notarea raspunsurilor pe care ti le ofera ei.

Programarea consultantei se poate face gratuit, prin formularul de contact de pe site, dar si telefonic, intre orele 10-19, de luni pana vineri inclusiv.

Nu trebuie sa te deplasezi de la domiciliu, ci te retragi intr-o camera linistita, sa asculti tot ce ti se spune!

Angajeaza de la inceputul celui mai simplu sau complicat proces, pana la obtinerea hotararii definitive pe sotii Grigoriu, fiindca sub indrumarea lor poti merge la CEDO, daca in tara nu ti se face dreptate.

Firmele si companiile au sansa de a solicita abonamente lunare la serviciile acestor avocati de elita care sunt mult mai eficiente decat plata cu ora.

Fiecare client care a avut sansa sa fie aparat de unul dintre sotii Grigoriu s-a simtit foarte norocos, fiindca a vazut ca nu exista nici un cusur in pregatirea actelor si a pledoariei.

Excelenta lor se caracterizeaza prin meticulozitate si perfectiune, de aceea sotii Grigoriu nu pierd procese, mai mult de-atat sunt capabili sa creeze precedente juridice prin puterea de convingere pe care o au.

Cine ar fi crezut ca avocatii romani vor fi atat de apreciati la CEDO si ca rezultatele lor le vor aduce pozitia de lider de top, in clasamentul celor mai buni avocati de la Curtea Europeana de Justitie?

Ne mandrim cu acesti avocati si trebuie sa fim multumiti ca ii avem la dispozitie si ca nu cer sute de euro pe ora pentru munca excelenta pe care o presteaza.

Casa de avocatura Grigoriu va face istorie in Dreptul romanesc, fiindca sotii Grigoriu au fondat firma Consultanta-Cedo.ro, care ajuta romanii sa castige procesele pierdute pe nedrept aici, in tara.

Retine toate informatiile despre ei, fie ca esti implicat direct intr-un proces acum, fie ca ti s-a facut cea mai mare nedreptate, fie ca nu stii ce iti rezerva viitorul.

Este bine sa ai datele de contact ale unui avocat mare, asa cum ai datele de contact ale unui doctor foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.