Omul lui Iohannis din dosarul „FDGR“ a cochetat cu Securitatea

76

Grupul Etnic German, a reintrat în atenția generală după dezvăluirea lui Tudorel Toader, când a devoalat faptul că Augustin Lazăr a depus în dosarul de candidat o ordonanță prin care Klaus Iohannis a scăpat de urmărirea penală. Tot de atunci a reintrat în atenția publicului și numele lui Hans Klein, subalternul lui Klaus Iohannis în Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR).Având în vedere interesul crescut asupra acestui subiect, punem la dispoziția cititorilor desconspirările făcute de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității în ceea ce îl privește Hans Klein, unul din oamenii care i-a stat alături lui Iohannis în toată cariera politică.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Ma da… chiar atat de prosti erau de si-au arhivat propriile ” informatii ” si le-au facut dosare oamenilor pe care se sprijineau ? Nu-mi vine sa cred… !!! Maaa… chiar erau niste CRETINI ? !!!

  2. Cred ca exact asa este ! Toti cei care accepta furnizare de informatii au dosare cu nume si adresa, cu tot , numai buni de belit de cei despre care au dat informatii , altfel de unde stiu cei care dezvaluie astfel de date ? ! In cazul asta chiar ca sunt niste cabotini in acest sistem !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here