Omul de afaceri Cristian Duca, suspectează OCPI Bistriţa de fals în acte

1487

Omul de afaceri bistriţean Cristian Duca a depus o plângere penală împotriva OCPI Bistriţa-Năsăsud pe ai cărui angajaţi îi suspectează că au falsificat în mod grosolan nişte documente, de care s-a folosit cu succes executorul Dorin Valerian Andronesi, cu care se luptă de ani de zile. Cu ajutorul falsurilor respective, Andronesi a intenţionat să “bată în cuie” trecerea unui drept de proprietate în favoarea lui Nicolae Uilăcan, după ce a executat un spaţiu deţinut de Cristian Duca. Cu această speţă s-a ajuns în instanţă, dosarul fiind pe rol, însă Andronesi nu a mai ţinut cont de asta şi şi-a făcut de cap.


În 2016, în mai multe numere ale publicaţiei noastre am scos la iveală matrapazlâcurile făcute de executorul Valerian Dorin Andronesi în mai multe cazuri, printre care se numără şi cel al lui Cristian Duca.

Împotriva lui Duca, executorul Andronesi a demarat o executare silită asupra unui imobil de pe str. Cerbului mult subevaluat, (lucru dovedit în final în instanţă), şi asta doar ca să se poată intinde asupra mai multor spaţii deţinute de omul de afaceri. Imobilul de pe Cerbului a fost ochit de Cristian Nagi, un amic de-al lui Andronesi, care îi şi împrumutase lui Duca nişte bani. Împrumutul respectiv era girat de Cristian Duca cu imobilul de pe Cerbului plus un apartament dintr-un bloc pe care tocmai îl construia. La scurt timp, Nagi şi-a vrut banii înapoi, însă s-a acţionat cu şustă.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

1 COMENTARIU

  1. Este porcaria porcariilor ce lege de rahat este cu acesti executori judecatoresti, de cand acestia s-au privatizat. Efectiv, pe vremea cand erau angajatii institutiilor judecatoresti, nu se intampla asta.
    Efectiv nu intelegem cum acesti executori, pot pune in executare niste hotarari judecatoresti, sau creante ciuvile fara aprobarea unui judecator, care sa verifice documentele pe baza carora se efectueaza legalitatea „punerii in executare ” … si sa aprobe acest lucru .
    Ceva este „putred ” si nu functioneaza bine in aceasta tzara cu privre la acesti executori, care pot face tot felul de potlogarii… si abuzuri … si „mori” pana iti castigi ori restabilesti un anume drept .
    Pe „astia ” cine-i controleaza si cui se subordoneaza ei de fapt ? Cine ne poate explica acest lucru ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here