Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că premierul Viorica Dăncilă şi-a dorit ca ea să rămână în echipa guvernamentală şi astfel a optat să fie consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură, pentru a realiza obiectivele promise în campania electorală.

„Astăzi (duminică -n.r.), am participat la Conferinţa de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese şi preşedintelui Mihai Weber! Oltenia intra in campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Piteşti- Craiova şi Craiova- Targu Jiu, in a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcţia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziţie care îmi permite sa îmi păstrez şi mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila şi-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală şi am optat pentru aceasta funcţie, din dorinţa de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguţa Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Reacţia deputatului PSD vine după ce Liviu Dragnea a anunţat, duminică la Târgu-Jiu, că Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii şi propusă pentru Ministerul Transporturilor, a solicitat să fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură.

Vasilescu a fost ministru al Muncii în guvernarea PSD şi ulterior a fost propusă la ministerul Dezvoltării. După ce a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis, Vasilescu a devenit propunerea pentru portofoliul de la Transporturi. A fost însă refuzată în mod repetat de şeful statului.

Deputatul Mihai Weber a fost ales, duminică, preşedinte al filialei PSD Gorj, iar preşedintele Consilului Judeţean Cosmin Popescu este preşedinte executiv al organizaţiei social-democrate.1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here