O tânără în vârstă de 23 de ani a cerut disperată ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, mărturisind că nu a avut niciodată o relație și nu știe ce să mai facă.

IPS Calinic are o rubrică în publicația Suceava News, unde oamenii pot cere sfaturi.

Www.svnews.ro a redat mesajul unei tinerei de 23 de ani, care i-a scris arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților pentru a-și găsi marea iubire.

„Înaltpreasfinția Voastră, aş dori să vă cer sfatul în legătură cu o problemă care mă frământă. Sunt o tânără de 23 de ani care îşi dorește să-și găsească partenerul rânduit de Dumnezeu pentru întemeierea unei căsnicii.

Mărturisesc că niciodată nu am avut relaţii de nicio natură cu un băiat şi de multe ori simt povara singurătăţii… Probabil am greșit şi eu, întrucât sunt o fire destul de retrasă şi nu particip la evenimente sociale care să îmi înlesnească găsirea unui partener. Câteodată simt că timpul trece în defavoarea mea, dar nu ştiu ce ar trebui să fac pentru a găsi persoana potrivită.

Cum mă sfătuiți să abordez această situaţie (un anume program de rugăciune sau alte sfaturi duhovniceşti). Vă mulţumesc!”, a scris tânăra, conform www.svnews.ro.

Răspunsul lui IPS Calinic nu a întârziat să apară.

”23 ani? O vârstă care nu ar trebui să vă îngrijoreze în vreun fel. Dacă până la vârsta aceasta aţi reuşit să vă realizaţi profesional, fiţi încredinţată că vă veţi realiza şi pe plan sentimental, dacă mai şi socializaţi, după cum spuneţi.

Important este ca atunci când faceţi pasul legat de întemeierea unei familii să nu aveţi ce vă reproşa. Iar dacă Dumnezeu are un alt plan cu dumneavoastră, atunci … Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea ce consideră El că este mai bine pentru dumneavoastră!”, a fost mesajul lui IPS Calinic.


Citește și: Am confundat ministerul cu clubul: vezi aici cum arată nepoata unui fost ministru, ajunsă acum consilieră în minister

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here