O tânără de 18 ani din Bihor şi-a reclamat tatăl şi bunicul pentru viol, susţinând că a fost abuzată ani la rândul de cei doi. Bărbaţii resping acuzaţiile, susţinând că sunt victimele unei răzbunări din partea mamei fetei, conform Bihoreanul.ro

Teribilul caz s-ar fi petrecut în comuna Groşi şi, potrivit unor surse locale, fata a depus o plângere penală pe numele tatălui şi al bunicului la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. Tot de atunci ea s-a mutat în localitatea Bucea, din judeţul Cluj, împreună cu mama şi sora mai mică, de care fusese despărţită în urmă cu 10 ani, când părinţii au divorţat.

„Tot satul ştie, însă nimeni nu va vorbi, pentru că le este frică de ei”, a declarat sursa BIHOREANULUI, care îi descrie pe cei doi bărbaţi ca fiind violenţi. „O băteau, ea n-avea voie să iasă nicăieri, cu nimeni. Se întâmplau foarte multe, din câte ştiu, tatăl ei o punea să doarmă cu el în cameră. Dar ea nu a spus niciodată nimic, până acum, era foarte retrasă. O singură dată a venit la mine, m-a rugat să sun la Poliţie, dar n-a zis pentru ce. Ce era să reclam, dacă ea nu zicea nimic? Până la urmă n-am sunat”.

Tânăra, care este elevă în clasa a Xll-a la un liceu din Aleşd, a depus plângerea penală împotriva celor doi bărbaţi pe 5 ianuarie, la Poliţia Auşeu, dosarul fiind în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleşd. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Gligor Sabău, a confirmat, joi, începerea urmăririi penale în caz, însă doar faţă de faptă, pentru două infracţiuni de viol asupra unei rude minore a făptuitorului. 

Cei doi bărbaţi neagă însă acuzaţiile, susţinând, potrivit alesdonline.ro, că fata ar fi inventat întreaga poveste, sfătuită de vreo prietenă sau chiar de mama ei, pentru a putea fugi de acasă. De cealaltă parte, mama tinerei susţine că a aflat abia recent de la fiica cea mare prin ce ar fi trecut, la fel ca profesorii fetei, care o descriu ca o elevă cuminte şi fără probleme de comportament.

Căutată de ziariştii locali, tânăra a refuzat să discute pe marginea abuzurilor pe care le-a reclamat.

Citește și: DIICOT: încă 5 persoane reținute, metoda „loverboy” face ravagii printre minore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.