Tânăra de 18 ani, studentă la psihologie, a fost cu un grup de prieteni într-un club cu câteva ore înainte să se spânzure. 

Incidentul care s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an a fost adus în atenția publicului abia acum. Ellie Campbell, în vârstă de 18 ani, a petrecut o noapte în oraș cu prietenii ei, colegi în primul an la psihologie, la Universitatea The Canterbury Christ Church.

Fata le-a spus prietenilor că nu se simte prea bine și vrea să plece acasă, așa că în jur de ora 1:30 ea a plecat spre căminul St George, acolo unde era cazată pe perioada studenției, potrivit mirror.co.uk.

La ora 2:30, un prieten căruia Ellie îi luase telefonul, a venit în cămin să-și recupereze dispozitivul mobil. Tânăra nu a răspuns la ușă, așa că prietenul a anunțat paznicii.

Ellie a fost găsită spânzurată, în baie. Opt paramedici au ajuns la fața locului încercând să o ajute pe fata care a fost transportată de urgență la un spital din apropiere.

Din păcate, o tomografie a arătat că Ellie nu mai avea activitate cerebrală și s-a decis scoaterea ei de pe aparatele de susținere a vieții.

Nu a existat niciun indiciu că tânăra se gândea să-și ia viața. Prietenii și familia sunt șocați de gestul fetei care avea toată viața înainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here