Două clase de la o școală din municipiul Bistrița intră în scenariul roșu, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud. Totodată, au fost modificate scenariile de funcționare ale scolilor din județ: a ieșit din scenariul galben și a intrat în scenariul verde școala din comuna Braniște.    

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat vineri o nouă hotărâre cu aplicare începând de astăzi, 20 februarie. Potrivit hotărârii CJSU nr. 36/19.02.2021, până pe data de 4 martie inclusiv, se va aplica scenariul 3 (roșu) pentru Clasele a IV-a B și a II-a A step by step, de la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” Bistrița.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a fost emisă în baza ordinului comun nr. 3235/93 din 04.02.2021 al Ministerului Educației și Cercetării respectiv Ministerului Sănătății, privind organizarea activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

De asemenea, modul de desfășurare a cursurilor în unitățile administrativ teritoriale ale județului nostru, conform anexei Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud nr. 36/19 februarie 2021, este redat în imaginea de mai jos: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here