O parte din procurorii bistrițeni vor protesta timp de 10 zile! Vezi despre ce este vorba

389

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița au anunțat că se solidarizează cu magistrații din România care protestează împotriva modificărilor legislative şi a modului de legiferare în domeniul justiţiei. Începând cu 11 martie, timp de 10 zile, în timpul programului, procurorii bistrițeni vor purta în semn de protest banderole albe.

Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa s-a întrunit, vineri, pentru a lua în discuție necesitatea adoptării unei modalități de protest față de conținutul recentelor modificări legislative și a modului de legiferare în domeniul justiţiei, a anunțat procurorul Natalia Adriana Munteanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Procurorii bistrițeni din această unitate de Parchet au decis, în unanimitate, „să-şi manifeste solidaritatea cu mişcările de protest ale judecătorilor şi procurorilor din întreaga ţară îndreptate împotriva modificărilor legislative şi a modului de legiferare în domeniul justiţiei„.

Astfel, conform sursei citate, în perioada 11-22 martie, procurorii vor purta pe braţ, în timpul programului, o banderolă de culoare albă.

La o dată ulterioară, se va analiza în cadrul Adunării Generale asupra necesităţii încetării, continuării sau adoptării altor forme de protest„, a mai precizat procurorul Natalia Adriana Munteanu.

1 COMENTARIU

  1. Nu poti comenta aici ca astia imediat vin cu ” sesizarea din oficiu ” si te aresteaza … ! Dar… ma rog… au si ei problemele lor si cei de la guvernare ar trebui sa tina cont de ele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here