O nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia de procuror-şef al DNA

35

Ministerul Justiţiei începe, luni, o nouă selecţie pentru propunerea de numire în funcţia vacantă de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
„Ministerul Justiţiei organizează, în perioada 6 august – 6 septembrie, la sediul său din Bucureşti, strada Apolodor, numărul 17, sectorul 5, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie”, potrivit anunţului publicat pe pagina Ministerului Justiţiei.

Candidaţii pot depune cereri de înscriere pentru funcţia de conducere vacantă până la data de 24 august inclusiv, potrivit calendarului.

Cererile de participare la selecţie vor fi însoţite de dovada îndeplinirii condiţiilor de vechime, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care participă la selecţie, un curriculum vitae, minim 10 lucrări întocmite de procuror în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 5 ani, ultimul raport de evaluare a activităţii profesionale a procurorului participant la selecţie şi orice alte înscrisuri relevante.

Rezultatele selecţiei vor fi anunţate public pe data de 6 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here