Începând cu data de 14 septembrie, o nouă linie de transport public va fi înființată la Bistrița, informează administrația locală.

Astfel, va fi înființată Linia 17, care va circula pe următorul traseu:

  • Plecare ora 7.20: str. Tărpiului intersecție cu Valea Căstăilor – str. Drumul Cetății – str. Sigmirului – B-dul Independenței – str. Gării – b-dul Republicii – str. 1 Decembrie –  str. Calea Moldovei – Colegiul Infoel;
  • Întoarcere ora 14.15: Colegiul Infoel – str. Calea Moldovei – str. 1 Decembrie – b-dul Republicii – str. Gării – B-dul Independenței– str. Sigmirului – str. Drumul Cetății – str. Tărpiului intersecție cu Valea Căstăilor. 

Prin introducerea acestei noi linii de transport în comun răspundem solicitărilor celor care locuiesc în zonele traversate de nou înființata Linie 17, contribuind astfel la eficientizarea transportului public pe raza municipiului Bistrița. Vom monitoriza pe parcursul zilelor viitoare în ce măsură programul și traseul corespund așteptărilor cetățenilor și vom face eventualele modificări care se impun”, a declarat primarul Bistriței, Ovidiu Crețu.

Reamintim că și liberalul Ioan Turc, candidat al Alianței PNL-USR-PLUS la funcția de primar al municpiului Bistrița, a solicitat administrației locale să facă demersurile necesare și să aloce fonduri pentru a extinde traseele pentru transportul elevilor la și de la școală, inclusiv pe strada Tărpiului. Subiectul a fost prezentat de Gazeta de Bistrița:

După ce a aflat că Primăria Bistrița a înființat o nouă linie de transport public, Ioan Turc a precizat: ”Primăria Bistrița s-a trezit subit din somnul administrativ și, după ce i-am solicitat imperativ zilele trecute, a binevoit să introducă o linie de transport public înspre strada Tărpiului, asta deși a ignorat ani de zile cererile repetate ale riveranilor.Chiar dacă nu e microbuz școlar, pentru oamenii din zonă tot e o mică mare victorie, mai ales că guvernul liberal a oferit gratuitate pentru elevi pe mijloacele de transport în comun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here