La finele lunii trecute a avut loc un nou termen în dosarul IPJ Gate, în care sunt inculpaţi cei trei foşti capi din Poliţia din Bistriţa-Năsăud, Ioan Ovidiu Mureşan, Roberto Hasnăş şi Leon Cloşcă. O nouă serie de martori au fost audiaţi, printre care şi câţiva poliţişti. Înainte de acest termen, Roberto Hasnăş a depus o cere în probatoriu, în care solicită instanţei audierea ca martori a altor câteva persoane. Martorii audiaţi la termenul din aprilie au legătură cu presupse fapte comise de Roberto Hasnăş şi Leon Cloşcă.

 

Cinci martori au fost audiaţi la termenul care a avut loc la finele lunii aprilie în dosarul IPJ Gate, cu privire la fapte de abuz în servicu, presupus comise de foştii poliţişti Roberto Hasnăş şi Leon Cloşcă, primul fost şef al poliţiei Rutiere Bistriţa-Năsăud, cel de-al doilea fost comandant al Poliţiei Năsăud. Declaraţiile martorilor, aşa cum am mai arătat şi în alte articole publicate pe acest subiect de Gazeta de Bistriţa, vin să arate faptul că cele descrise în rechizitoriu, în stilul “Wow!” de procurori, nu sunt exact aşa.


Mai multe detalii despre acest subiect puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

Liana Mureşan

1 COMENTARIU

  1. Pai ” nici usturoi n-au mancat „… si ” gura le pu.te ” … doar ca nu s-au spalat pe ea eventual… Cine credeti ca este prost sa recunoasca ceva ? Stiti ca ” greseala/prostia recunoscuta este iertata doar pe jumatate „… si cea ” nerecunoscuta este, sau trebuie musai sa fie iertata de tot ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here