O maşină a luat foc, după ce a intrat cu viteză în sediul redacţiei unui ziar

74

O camionetă a intrat, în această dimineaţă, la Amsterdam, în faţada sediului unuia dintre principalele grupuri de presă olandeze, după care a luat foc, a anunţat poliţia, care susţine că că a fost vorba despre un act intenţionat.

”În această (marţi) dimineaţa, la ora 4.00 (5.00, ora României), o camionetă de livrări a intrat în faţada sediului social al unui grup de presă”, a anunţat poliţia într-un mesaj postat pe Twitter. În clădire se află sediul conducerii ziarului De Telegraaf, un tabloid popular.

Şoferul a fugit imediat după ce camioneta a luat foc. De Telegraaf a anunţat că este vorba despre un atac deliberat şi a dat asigurări, prin redactorul-şef Paul Jansen că ziarul ”nu se va lăsa intimidat”.

Vehiculul, a precizat el, a fost oprit foarte repede în cursa sa, deoarece faţada era făcută dintr-o sticlă foarte securizată.

Televiziunea a difuzat imagini cu pompieri, sosiţi foarte rapid la faţa locului, luptând cu flăcări imense în jurul camionetei, încastrate în faţada de sticlă a imobilului.

Sursa: obervator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here