O firmă înfiinţată abia în anul 2016, cu doar un an de activitate, pregăteşte ditamai cartierul rezidenţial în Viişoara. Acesta este compus din nu mai puţin de 24 de case exclusiviste. Deşi firma este nouă, personajele din spatele său sunt cunoscute şi…controversate.


Unul dintre cele mai grandioase proiecte imobiliare se pregăteşte în cartierul Viişoara, strada Aleea Trifoiului. Acesta presupune construirea a 24 de case de locuit cu două etaje şi mansardă. În spatele său stă o firmă nou-înfiinţată cu un an de activitate.

Potrivit documentelor depuse la Primăria Bistriţa şi făcute publice de instituţie, este vorba despre un teren de 24.431 de metri pătraţi, gata parcelat, pe care nu există construcţii. Firma în cauză cere ca această suprafaţă de teren să fie introdus în intravilanul municipiului Bistriţa.

„Prin prezentul PUZ se studiaza posibilitatea schimbării regulamentului de urbanism pentru o suprafaţă de 23.178; se propune intrarea în intravilan a terenurilor studiate în vederea construirii de locuinţe individuale – case de locuit. Terenurile prezentate sunt la limita intravilanului existent. În prezent, conform extraselor de carte funciară, suprafaţa de 23.178 se află în extravilan, iar o suprafaţă de 1.253 de metri pătraţi se află în intravilan”, se arată în documentaţia depusă la Primăria Bistriţa.


Afla mai multe in editia tiparita, cumparand Gazeta de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei!

Andreea Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here