Femeia susține că a făcut un atac cerebral după ce a petrecut mai bine de cinci ore în salonul de frumusețe. De vină pentru atacul suferit ar fi hair-stylist-ul care a spălat-o pe cap de prea multe ori.

Adele Burns, în vârstă de 47 de ani, din Glasgow, Scoția, s-a hotărât să se răsfețe cu o schimbare de look la salonul de frumusețe Rainbow Rooms. Dar ce trebuia să fie o zi de relaxare pentru mama a doi copii, s-a transformat într-un adevărat coșmar, potrivit mirror.co.uk.

Hair-stylist-ul care s-a ocupat de femeie nu reușea să obțină culoarea de păr potrivită, astfel că a spălat-o pe Adele pe păr de nu mai puțin de șase ori într-o chiuvetă care nu era dotată cu un burete cauciucat de protecție a gâtului pentru clienți.

În mai puțin de 24 de ore de la vizita la salonul de frumusețe, Adele a suferit un atac cerebral masiv. Medicii au legat accidentul suferit de femeie de faptul că ea a stat prea mult timp cu capul pe spate la salon, fapt ce dus la formarea unui cheag de sânge în zona cervicală.

După atacul suferit, Adele are probleme de vorbire și mobilitate. Medicii îmi susțin ipoteza. Salonul e responsabil pentru ceea ce mi s-a întâmplat. Nici măcar nu e vorba despre faptul că acest atac cerebral m-a izolat de societate. E vorba că m-a izolat de propriul meu corp’, a declarat femeia, conform libertatea.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here