O femeie din India și-a otrăvit toată familia pentru că își bătea joc de ea. Tânăra de 28 de ani din statul indian Maharashtra a pus otravă peste mâncarea le care a servit-o familiei ei, iar patru copii și un bărbat de 53 de ani au murit, scrie Agerpres citând DPA.

Poliția statală a anunțat că femeia a fost arestată în districtul Raigad, iar în timpul declarațiilor a povestit că a plănuit crima în masă pentru că nu mai suporta ca membrii familiei soţului ei să râdă de ea pentru că are pielea prea închisă la culoare şi pentru că nu ştie să gătească.

Luni seara, când a pregătit mâncare pentru o petrecere în familie, femeia a stropit bucatele cu pesticide, după care le-a servit celor din casă. Patru copii cu vârste între 7 şi 13 ani, precum şi un bărbat de 53 de ani au murit. Două dintre victime erau rude ale femeii.

“Ea a recunoscut crima invocând disputele familiale pe care le avea. Îi ura şi a avut intenţia să-şi ucidă rudele prin alianţă şi alţi membri ai familiei amestecând pesticide în mâncare”, a declarat un reprezentant al poliției locale, care a adăugat că alți membri ai familiei sunt încă internaţi în spital.

Cazurile de femei victime ale abuzurilor domestice sunt numeroase în India unde, la nivelul societăţii persistă şi prejudecata că persoanele cu pielea deschisă la culoare sunt frumoase.

1 COMENTARIU

  1. Pai vedeti, de ce este imperios necesar ca odata identificat un anume individ ca are probleme psihice, el trebuie imperios ridicat, incarcerat si izolat de societate si familie , in Centre speciale de supraveghere psihiatrica ?! La noi in Romania, nu mai exista asa ceva ca s-au desfiintzatat si acolo unde totusi mai exista acest „soi ” spital de bolnavi mintali, sunt tratati 2-3-7 zile, dupa care sunt ” azvarliti ” afara … in familie si in societate… chipurile ca s-au ” linistit ” … pana mai taie gatul altora .
    Fereasca-va sfantu sa aveti in familie un astfel de bolnav ( nebun ) , ca v-as vedea eu ce ati face …. !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here