O femeie din Viile Tecii și un cetățean german au ajuns vineri după-amiază la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier pe DN17, în apropiere de localitatea Crainimăt.

La locul accidentului au intervenit Detașamentul de Pompieri Bistrița care au asigurat măsuri de apărare împotriva incendiilor. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, conducătorii celor două autoturisme au fost evaluați din punct de vedere medical la fața locului și vor fi transportati la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

Polițiștii au intervenit și ei la locul evenimentului rutier pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acesta.

„Din primele date, în apropierea localității Crainimăt, un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, cetățean neamț, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani din Viile Tecii. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a părăsit partea carosabilă. Cei doi șoferi au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, au fost transportați la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că nici unul dintre cei doi șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să documenteze cauzele și împrejurarea în carea s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here