O femeie din Budacu de Jos a găsit o armă în podul casei! Ce au făcut polițiștii

409

O femeie din Bistrița-Năsăud, în timp ce își renova casa, a găsit în podul locuinței o armă militară cu baionetă care datează din perioada interbelică. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă cineva se face vinovat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

Fiica unui un bărbat de 71 de ani din Budacu de Jos, județul Bistrița-Năsăud, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce efectua lucrări de reabilitare a locuinței, a găsit în podul locuinței o armă veche, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au mers la fața locului, au stabilit faptul că arma în cauză este o armă militară provenită, probabil, din perioada interbelică, având atașată la țeavă o baionetă, nefuncțională și în stare avansată de degradare.

Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea  regimului armelor și al munițiilor.

 

1 COMENTARIU

  1. Asa sunt astia „cu limba lata ” … care se dau ei importanti … ca n-o putut-to arunca dra.acului undeva in „vale ” … de sa nu mai stie nimeni de ea .
    Procedura este spurcata, ca politia trebuie sa faca dosar penal si sa faca cercetari, mai ceva decat ar fi fost infractori cei care au „gasit arma ” … si o sa-i audieze si porate pe la politie si la parchet de pana va rezolva acest dosar de o sa le asude ” creierele ” … , ” limba ” si prostia din cap … ( care oricum se va solutiona cu siguranta cu neinceperea urmaririi penale, autorul care a zidit-o acolo… fiind decedat cu sigurantza demult … ) !
    Eu daca eram polittzai, efectiv incheiam doar un p.v. ca s-a gasit arma abandonata si inutilizabila , o propuneam ptr distrugere si cu asta basta , numai ca procedura penala nu-i asa simpla , daca acest lucru s-a facut printr-un „denuntz „.
    Asa ca „pro.s.tu … nu-i pr.o.st destul daca nu-i si fudul ” – vorba aia !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here