Grupul de Comunicare Strategică a comunicat noi detalii despre femeia de 71 de ani care a murit în Vama Nădlac, venind din Marea Britanie. Autoritățile declară că femeia se simțea rău și își dorea să fie consultată de medici, însă a murit înainte de a ajunge echipajul 112 la fața locului din cauza unui infarct.

”Revenim cu precizarea că, în data de 30 martie a.c., la ora 10:45, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România un cetăţean român şofer al unui microbuz înmatriculat în Marea Britanie. Acesta a solicitat polițistului de frontieră să fie verificați mai repede pentru că una dintre pasagere, o femeie în vârstă de 71 de ani, cetăţean român, se simțea rău şi dorea un control medical. Totodată soferul a declarat că vin din Marea Britanie.

Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj în vederea acordării primului ajutor. Între timp persoana în cauză a decedat, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul. Au fost anunțați lucrătorii Serviciului de Medicină Legală pentru preluarea trupului neînsuflețit. În urma autopsiei s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului. În acest moment, acest caz este instrumentat de autoritățile competente”, se arată în precizarea GCS.

sursă: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here